Στις 16 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιήσει η Ελληνίδα καλλιτέχνης την 2η. της συναυλία στην Αθήνα, για ακόμη μια φορά στο Piraeus Academy.

Μετά από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια και την πρώτη συναυλία της Μαρίνας στην Ελλάδα (5 Μαρτίου 2016), η Ελληνίδα καλλιτέχνης επιστρέφει δυναμικά στην χώρα όπου τόσο αγαπάει

Ήταν το πρωινό της πολύ ζεστής Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (17/06/2019) όπου η Μαρίνα Διαμάντη αποφάσισε να ανακοινώσει 6 νέες Ευρωπαϊκές συναυλίες για το προσεχές πρόγραμμα του «Love + Fear» Tour.

Μέσα σε αυτές βρισκόταν και η Ελλάδα, με την χαρά μας να φτάνει και πάλι στα ύψη! Για να λέμε την αλήθεια, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Ελληνίδα καλλιτέχνης θα ερχόταν ξανά στην αγαπημένη της χώρα, μετά και την συναυλία του 2016 που πραγματοποίησε στην Αθήνα. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει τότε και η ίδια, η συναυλία της Αθήνας, στις 5 Μαρτίου 2016, ήταν η καλύτερη που είχε κάνει με το «The Neon Nature» Tour.

Η αποχή της από την μουσική για δυόμιση χρόνια και η δυναμική επιστροφή της με το νέο της άλμπουμ «Love + Fear».

Όταν τελείωσε το «The Neon Nature» Tour το καλοκαίρι του 2016, η Μαρίνα αποφάσισε να λείψει από την ενεργό μουσική δράση για πολύ καιρό. Σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε να πηγαίνει σε Πανεπιστήμιο και να σπουδάζει ψυχολογία, διότι την προβλημάτιζαν πολλά θέματα γύρω από την ταυτότητά της.

Τον Οκτώβριο του 2018 η Μαρίνα όχι μόνο επέστρεψε, αλλά γύρισε στην ενεργό μουσική δράση πιο δυναμικά από ποτέ καθώς κυκλοφόρησε μαζί με τους Clean Bandit την μεγαλύτερή της επιτυχία έως σήμερα, το γνωστό σε όλους «Baby» στο οποίο συμμετέχει και ο Luis Fonsi.

Τους επόμενους μήνες η Μαρίνα κυκλοφορούσε διάφορα τραγούδια μαζί με Videoclips από τα νέα κομμάτια του πολυαναμενόμενου τότε δίσκου της «Love + Fear» όπως τα «Handmade Heaven», «Superstar», «Orange Trees» και «To Be Human».

Στις 26 Απριλίου 2019 κυκλοφόρησε και επίσημα το άλμπουμ «Love + Fear» το οποίο συμπεριλαμβάνει 16 τραγούδια, χωρισμένο σε δύο Parts, το «Love» και το «Fear».