Η Ιουλία Κουκουβέ ‘’ξαναχτυπά’’

0

Η ανερχόμενη Rap queen, Ιουλία Κουκουβέ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την πρώτη της κυκλοφορία, το “Σκέψου καλά” που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τραγούδι στον χώρο για τον ιδιαίτερο στίχο και το στυλ του.

Πραγματική dominant παρουσία που ξεχωρίζει, προκαλεί για μια ακόμη φορά και επιστρέφει με νέα κυκλοφορία υψηλών προδιαγραφών υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Ραμπάζη και της ομάδας του με σκοπό να προκαλέσει.

Από την πρώτη της κυκλοφορία η νεαρή performer δημιούργησε ένα κίνημα haters αλλά και θαυμαστών, με την έξυπνη καθοδήγηση του έμπειρου promoter της Γιάννη Παγανιά και σε καμία περίπτωση δεν τους αφήνει παραπονεμένους ούτε στην νέα μας κυκλοφορία με τίτλο “C.B“.

Πρόκειται για μια δημιουργία του Άρχοντα σε στίχο και μουσική ενώ η promo Paganias ανέλαβε την παραγωγή και την κυκλοφορία μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Real Music.

Μια πραγματικά έξυπνη πρόταση που αναγκάζει τους πάντες να θέλουν να το παρακολουθήσουν και να σχολιάσουν με πολλούς και διάφορους τρόπους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια viral εξέλιξη!

Η Ιουλία Κουκουβέ σε προκαλεί ….