Η Θάσος μέσα από το νέο video clip της Penelope “Είμαι υπεύθυνη”

0
SHARE

Η Penelope οπτικοποίησε το νέο της single «Είμαι υπεύθυνη».

Η νεαρή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο X-Factor, συστήνεται στο κοινό με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι που σίγουρα θα μας ξεσηκώσει και θ’ ακουστεί δυνατά στα ραδιόφωνα και στα clubs της χώρας. Την μουσική υπογράφει ο Franki Louvaris και τους στίχους η Σοφία Παπαβασιλείου.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν στην όμορφη Θάσο, υπό την σκηνοθετική ματιά του Θωμά Δουκινίτσα, με ένα άκρως φρέσκο και καλοκαιρινό concept, αξιοποιώντας την φυσική ομορφιά των τοπίων, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο μουσικό και ενδυματολογικό στύλ της Penelope.

Η Penelope ασχολείται με την μουσική από τριών ετών και έχει σπουδάσει αρμόνιο και πιάνο, καθώς κι άλλα παραδοσιακά όργανα. Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες, θεατρικές παραστάσεις με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και σπούδασε σχέδιο μόδας, την κέρδισε το τραγούδι και τώρα – υπεύθυνη γι’ αυτό – ήρθε η ώρα να το ζήσει!!!

Η παραγωγή του κλίπ έγινε από την Creativity Films Ltd. σε συμπαραγωγή της inFokus.gr, με μια άριστη ομάδα συντελεστών που δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και κυκλoφορεί από την Cobalt Music.