Η Γεωργία Αγγέλου το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Galerie Δημιουργών

0
SHARE

Η Γεωργία Αγγέλου στις 12 Ιανουαρίου παρουσίασε στην κατάμεστη Σφίγγα το νέο της δίσκο με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ».

Η ανατρεπτική παράσταση, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, θα πάει βόρεια. Θα μπορέσετε να την απολαύσετε στις 3 Μαρτίου στην γνωστή, για την ποιότητα των εκδηλώσεων που φιλοξενεί και τον τρόπο που τις αγκαλιάζει, σκηνή Τέχνης, Galerie Δημιουργών στην Ν.Κηφισιά!

Η Γεωργία Αγγέλου κινείται με άνεση στην σκηνή, πείθει αβίαστα πως βρίσκεται στο φυσικό της χώρο και κατακτά τις καρδιές των ακροατών της με την εκφραστικότητα της ερμηνείας της. Η Γεωργία Αγγέλου θα ερμηνεύσει τα νέα της τραγούδια πλαισιωμένη από σημαντικούς καλλιτέχνες.

Τα τραγούδια του c.d υπογράφουν οι: Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος , Μάρω Μαρκέλλου, Σοφίτα, Γιώργος Μανιός , Σωκράτης Παπαιωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Δημήτρης Λέντζος , Λιάνα Κανέλλη, Φίλιππος Γράψας, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου, John Μιχάλη.

Το πρόγραμμα επιμελείται η Νάνσυ Κανέλλη το με τον μοναδικό τρόπο που εκείνη γνωρίζει.  Ο Τραγουδόσαυρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του θα υπογραμμίσει στιγμές έκπληξης της βραδιάς.

Η συνθέτις Πηγή Λυκούδη, καλλιτεχνικά υπεύθυνη της Galerie δημιουργών, συμμετέχει στην βραδυά, υπογράφοντας τρία τραγούδια του δίσκου.

Το album «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

Ώρα Προσέλευσης : 20:45
Ώρα έναρξης: 21: 00
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 3 Μαρτίου
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28
Κηφισιά