Ηλίας Μακρίδης & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας “Λάσπωσαν τα παπούτσια σου” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Ο Ηλίας Μακρίδης ένας από τους πλέον ανερχόμενους συνθέτες και τραγουδοποιούς της γενιάς μας, μας συστήνει την νέα του κυκλοφορία με τίτλο “Λάσπωσαν τα παπούτσια σου” με την συμμετοχή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε στίχους του Μιχάλη Παλικαράκη και μουσική του Ηλία Μακρίδη.

Ένα δυναμικό τραγούδι με έντονα λυρικά στοιχεία και κρητικό ήχο με την μοναδική λύρα του Πάρι Περυσινάκη και τις ιδιαίτερες φωνές των Σουζάνας και Ελένης Βουγιουκλή.

Τον Ηλία Μακρίδη γνωρίσαμε, ως συνθέτη, τραγουδοποιό & ερμηνευτή, το 2003 μέσα από το άλμπουμ του Ακουαρέλα, με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Παπακωσταντίνου,  ο Μπάμπης Στόκας,  ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Το 2015 κυκλοφόρησε το “Ανθίζουν τ’ άστρα” σε ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα, 
που αγαπήθηκε ραδιοφωνικά και εντυπωσίασε με το video clip του και το τραγούδι “Με τα μάτια των τσιγγάνων”  με την μοναδική χροιά του Μάνου Ξυδούς και την καταλυτική συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου. Τα δύο αυτά singles όπως και το καινούριο “Λάσπωσαν τα παπούτσια σου”  περιέχονται στο καινούριο άλμπουμ του Ηλία Μακρίδη Όταν έκανα ευχές.