Ηλίας Βρεττός “Και κάτι ακόμη” | Video Premiere

0
SHARE

Ο Ηλίας Βρεττός έρχεται με νέο τραγούδι από την Panik Platinum! Και κάτι ακόμη….

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τα περισσότερα sold out live σε όλη την Ελλάδα και με τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες που ακόμη παίζουν σε όλα τα air play των σταθμών και στα Clubs όλης της Ελλάδας και της Κύπρου επιστρέφει ….

Και κάτι ακόμη“… … ένα δυναμικό κομμάτι με έντονο χαρακτήρα και μελωδία, σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και με καταπληκτικό στίχο από την Αγγελική Μακρυνιώτη θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια!

Το κομμάτι οπτικοποιείται με ένα ατμοσφαιρικό video clip με την υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου.

Με αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή τον Ηλία Βρεττό και μαζί του την Miss Europe 2016 Μικαέλα Φωτιάδη… Ένα video clip που θα σας καθηλώσει……

Παράλληλα ο Ηλίας Βρεττός κάνει πρόβες και προετοιμάζεται για να κάνει την έκπληξη φέτος στην νυχτερινή Αθήνα. Ένας ολοκαίνουριος χώρος που έχει δημιουργηθεί για τον Ηλία Βρεττό στην καρδιά της παραλιακής με live clubbing διάθεση και με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό που θα σας εντυπωσιάσει.

To Vertu θα ανοίξει τις πόρτες του αρχές Δεκεμβρίου και ο Ηλίας Βρεττός με ένα μοναδικό πρόγραμμα για άλλη μια φοράθα μας διασκεδάσει μοναδικά όπως κάνει πάντα με τα τραγούδια του και την ενέργεια του.