Ελπίδα Αδαμίδου “Κάνε μου τη χάρη” | Single Premiere

0
SHARE

Ανανεωμένη και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα,η όμορφη Σαλονικιά ξεκινά τη συνεργασία της με τη Final Touch και ετοιμάζει το νέο της δίσκο.

Από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, μας παρουσιάζει το πρώτο της single, σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Ταγαρούλια.

Κάνε μου τη χάρη“, ένα λαϊκό τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την βαθιά, αισθαντική λαϊκή φωνή της τραγουδίστριας.

Η Ελπίδα Αδαμίδου ήρθε για να μας ανεβάσει τη διάθεση με το κέφι και το μπρίο της!

Λίγα λόγια για την Ελπίδα Αδαμίδου

Η Ελπίδα Αδαμίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε χρηματοοικονομικά και παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για πολλά χρόνια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό.

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1999, αρχικά με ποπ και αργότερα με λαικό ρεπερτόριο, και συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος από την Alpha Records, με τίτλο Δεν είμαι όνειρο που περιέχει δέκα τραγούδια.

Αυτό τον καιρό, η Ελπίδα Αδαμίδου, κάνει live εμφανίσεις στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη καθώς και στην υπόλοιπη Eλλάδα, ενώ ετοιμάζει παράλληλα τα υπόλοιπα τραγούδια για τη νέα της δισκογραφική δουλειά. “Από Λόγια χορτάσαμε, φτάνει”, “Η Σαλονικιά”, “Με κάνεις κομμάτια”, “90 λεπτά”, “Δόξα Τω Θεώ”, “Ισχύει”, είναι μερικά από τα νέα της τραγούδια, που θα συμπεριληφθούν στο δεύτερο album της, που θα κυκλοφορήσει από την Final Touch.