Ελλήνων Πάσχα | Η Σοφία Μάνου ερμηνεύει Ύμνους και μελωδίες με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

0

Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί διαχρονικά το αποκορύφωμα της λατρευτικής ζωής της Εκκλησίας μας, αλλά και την πλουσιότερη περίοδο σε εμπειρίες και συναισθήματα στη ζωή του κάθε πιστού. Αυτόν τον πλούτο θα αποδώσει με Ύμνους και τραγούδια η Σοφία Μάνου με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων σε μια κατανυκτική συναυλία με τίτλο Ελλήνων Πάσχα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 20.00 στην Τεχνόπολη.

Με σεβασμό και κατάνυξη, μελωδίες θρησκευτικής μουσικής, ύμνοι, θα πλημμυρίσουν την Τεχνόπολη με την ιδιαίτερη αισθαντική φωνή της Σοφίας Μάνου αποβλέποντας στην ανάδειξη της θρησκευτικής μουσικής μας παράδοσής.

Με οδηγό την Βυζαντινή Υμνωδία, την Ελληνική μουσική και τις γεμάτες συναισθήματα εικόνες, ο θεατής θα προσεγγίσει το βαθύτερο νόημα των Παθών, αλλά και θα συμμετάσχει στην συγκίνηση της Ελληνικής Ψυχής, την ώρα που προσεγγίζει τον Σταυρωμένο και Αναστημένο Χριστό.

Ύμνοι διαχρονικοί και μελωδίες γεμάτες Θρήνο και Ελπίδα θα μας καλέσουν ξανά να ακολουθήσουμε τον Θεάνθρωπο στο Πάθος Του και να συμμετάσχουμε στον θρίαμβο της Ανάστασής του.

Οργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο
Πειραιώς 100
Γκάζι

Πληροφορίες: 210 9224756