Ελλάδα: Μια ακόμα πρόταση-έκπληξη στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2020!

1

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Επιτροπή Έργου της ΕΡΤ ασχολείται με την οριστικοποίηση της απόφασής της και τη γνωμοδότηση προς την Διοίκηση του ελληνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα σχετικά με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! Ωστόσο ενώ η καταλυτική ημερομηνία πλησιάζει, οι προτάσεις που έγιναν προς την ΕΡΤ συνεχώς αποκαλύπτονται!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μεταξύ των προτάσεων που κατατέθηκαν, υπήρξε από την δισκογραφική εταιρία Minos EMI πρόταση προς την ΕΡΤ τόσο για συμμετοχή των ΟΝΕ (όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει) όσο και για την συμμετοχή της εντυπωσιακής Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Η τελευταία μάλιστα πρόκειται για μια πρόταση-έκπληξη καθώς η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια φαίνεται να έχει συνεργαστεί – για την υποψηφιότητά της – με τον συνθέτη του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision 2018Toy”, Doron Medalie. Το τραγούδι που κατατέθηκε είναι ένα αγγλόφωνο κομμάτι με έθνικ στοιχεία, με το οποίο η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιθυμεί να ξεσηκώσει το ευρωπαϊκό κοινό!

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, πως η πρόταση αυτή που μέχρι στιγμής ξεχωρίζει και αποτελεί μεγάλο φαβορί είναι αυτή της 17χρονης Στεφανίας, η οποία πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε τη χώρα μας (σ.σ. είναι μόνιμος κάτοικος της Ολλανδίας) για τις ηχογραφήσεις των υποψήφιων τραγουδιών της, που φέρουν την υπογραφή – μεταξύ άλλων – του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Δεν έχουμε παρά να κάνουμε λίγες μέρες ακόμη υπομονή για να μάθουμε και επίσημα από την ίδια την ΕΡΤ το όνομα του εκπροσώπου της Ελλάδας μας στη φετινή Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Πηγή: OGAE Greece