Ελλάδα: Δείτε την πρόβα της Katerine Duska στο Pre-PartyES της Μαδρίτης!

0

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ισπανία θα υποδεχθεί στη Μαδρίτη το «PreParty ES», μια εκδήλωση αφιερωμένη στον θεσμό της Eurovision, διάρκειας δύο ημερών υπό την διοργάνωση του Eurovision-Spain.

Οι εκδηλώσεις του «PreParty ES» διεξάγονται στο La Riviera της Μαδρίτης απόψε Παρασκευή 19 και αύριο Σάββατο 20 Απριλίου. Απόψε θα πραγματοποιηθεί το «Welcome PrePartyES», μια συναυλία υπό τη μορφή «τελετής έναρξης» κατά τη διάρκεια της οποίας θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από τον χώρο της Eurovision των προηγούμενων ετών. Αύριο, θα διεξαχθεί το «PrePartyES», στο οποίο συμμετέχουν φετινοί εκπρόσωποι χωρών με απόλυτο στόχο και σκοπό τη διασκέδαση του κοινού αλλά και φυσικά τη προώθηση της συμμετοχής τους.

Μετά από απουσία τριών ετών, η Ελλάδα κάνει την επανεμφάνισή της σε promotion party/εκδήλωση του θεσμού, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τόσο τους Έλληνες fans όσο και τους ξένους. Η τελευταία φορά που Ελληνική αποστολή συμμετείχε ενεργά σε εκδηλώσεις της Eurovision – πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – ήταν το 2015 όταν η εκπρόσωπός μας, Μαρία-Έλενα Κυριάκου εμφανίστηκε τόσο στο «Eurovision in Concert» της Ολλανδίας όσο και στο «London Eurovision Party» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι ξένοι fans θα απολαύσουν την Katerine Duska ζωντανά, μετά την εμφάνισή της στο «Eurovision in Concert» της Ολλανδίας στις 6 Απριλίου, που προκάλεσε πολυποίκιλα σχόλια, αλλά που, ωστόσο, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όσων την παρακολούθησαν ζωντανά στο AFAS Live Arena.

Η πρόβα της Katerine Duska στο «Better Love»

Πηγή: OGAE Greece