Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μαζί με τα μέλη του πρώην συγκροτήματος των One, μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας Minos Emi, είχαν καταθέσει στην ΕΡΤ τραγούδι προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2020.

Oι ίδιοι ένα μήνα περίπου νωρίτερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” (16/1) στο Open Tv είχαν αποκαλύψει ότι ο τρεις φορές εκπρόσωπος της Κύπρου (1996, 2002, 2005) Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε ένα μπιτάτο, χαρούμενο κομμάτι, με ελληνικό στίχο, αλλά με international τίτλο το οποίο πρότεινε στα υπόλοιπα μέλη του πρώην συγκροτήματος One για να το δοκιμάσουν.

Το τραγούδι το ετοίμασαν, μάλιστα και σε video clip, και το παρουσίασε στη δισκογραφική εταιρεία του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τη Minos Emi. Από την εταιρεία έδειξαν ενδιαφέρον καθώς τους άρεσε πολύ και πρότειναν να το καταθέσουν στην ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν αμέσως.

Ως γνωστόν, η επιτροπή έργου της ΕΡΤ προχώρησε στην επιλογή της Στεφανίας και του “Superg!rl” που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2020!

Το τραγούδι φέρει τίτλο “Billy Bam Bam” και μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Δείτε το εδώ:

Πηγή: OGAE Greece