Ελένη Φουρέιρα “Fuego” | Video Premiere

0

Η Ελένη Φουρειρα στέφθηκε πρόσφατα βασίλισσα της Pop σκηνής στην Ελλάδα με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει σκηνή της Eurovision, του μεγαλύτερου ετήσιου μουσικού θεσμού της Γηραιάς Ηπείρου!

Το τραγούδι “Fuego” με τον up- tempo ρυθμό και τα dance/ethnic στοιχεία θα δώσει την ευκαιρία στην εκρηκτική performer Φουρέιρα να «ανάψει» τη σκηνή του διαγωνισμού αφού η επιμέλεια παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Το “Fuego” θα βάλει φωτιά στο replay με το official music video σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη να προβάλλεται για πρώτη φορά στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ και λίγα λεπτά αργότερα να γίνεται διαθέσιμο αποκλειστικά μέσα από το official YouTube channel της Panik Records.

Beauty looks, εκκεντρικά outfits, δυναμική χορογραφία και αξέχαστα στιγμιότυπα είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που μας προσφέρει για ακόμη μία φορά η Ελένη Φουρέιρα! Επίσημος χορηγός για την αποστολή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision και του φαντασμαγορικού music video, είναι η Perfectil – Vitabiotics Cyprus και επίσημος Υποστηρικτής η Fyffes.

Η κυκλοφορία σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Με ένα κλικ μπορείτε να προ-αποθηκεύσετε (Pre-Save) το “Fuego”  στο Spotify account σας για να το ακούσετε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας: http://smarturl.it/Fuego_PreSave!