Είναι ασύλληπτο το τι συνέβη στην πρεμιέρα του Γιώργου Λιβάνη (εικόνες+βίντεο)

0
SHARE

Αν και μετράει χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή, φέτος είναι η χρονιά του Γιώργου Λιβάνη για να λάμψει το «αστέρι» του.

Ο κόσμος αποδεικνύει ότι τον στηρίζει πλέον φανατικά, απόδειξη, τα όσα συνέβησαν Παρασκευή και Σαββάτο στο Τokyo Theater που ξεκίνησε τις νυχτερινές του εμφανίσεις, μαζί με τον Σταμάτη Χουχουλή.

Το νέο, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, υπερσύγχρονο σε ήχο και φωτισμό, live-clubbing κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, «πλημμύρισε» ασφυκτικά, με χιλιάδες κόσμου. Τη στιγμή δε, που ο Γιώργος Λιβάνης βγήκε επί σκηνής με το summer hit του «Βγαίνω, Πίνω, Ξενυχτάω», «σείστηκε» το μαγαζί, με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Το κέφι «χτύπησε» κόκκινο με τον πολλά υποσχόμενο ερμηνευτή να τους κάνει «άνω-κάτω» με ένα ξεχωριστό non stop πρόγραμμα. Όλη η αθηναική αφρόκρεμα, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, μοντέλα, πανάκριβα αυτοκίνητα παρκαρισμένα στην είσοδο, οι σαμπάνιες να στήνουν τον δικό τους «χορό», και ο Γιώργος Λιβάνης να δίνει τον ρυθμό στο Tokyo που θα γίνει το απόλυτο must διασκέδασης του φετινού χειμώνα.