“Δύο ξένοι”: Το νέο τραγούδι της Ευαγγελίας Τάτσιου που κλέβει την παράσταση

0
SHARE

Μία από τις τραγουδίστριες, που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τόσο για τις φωνητικές της ικανότητες όσο και την σκηνική της παρουσία, είναι η Ευαγγελία Τάτσιου.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία είχε κάνει αισθητή την παρουσία της στο «Dream Show», κυκλοφόρησε νέο single το οποίο έχει τίτλο “Δύο ξένοι” και ήδη συγκαταλέγεται στα hit του φετινού χειμώνα.

Μολονότι έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το νέο τραγούδι της Ευαγγελίας Τάτσιου, το οποίο ήδη παίζεται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας, ενώ παράλληλα είναι στην playlist των μεγαλύτερων Ελλήνων Dj’s.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία έχει στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως οι Αντύπας, Νίκος Οικονομόπουλος και άλλους, στο τραγούδι “Δύο ξένοι”  μας παρουσιάζει ακόμη μία πτυχή του ταλέντου της. Κι αυτό γιατί σ’ αυτό υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους μαζί με τον Θωμά Θεοδώρου.

Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του τραγουδιού, που κυκλοφορεί από την SPIN Records, έγινε από τους Αντώνη Γούναρη και Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ το videoclip της είναι σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Sherif Francis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευαγγελία Τάτσιου από τις 7 Δεκεμβρίου και για κάθε Τετάρτη θα εμφανίζεται στο Σιδεράδικο.

Συντάκτης: Babis Papafilippakis