Διονυσία: Η εκρηκτική σολίστ του σαξοφώνου μας μυεί μουσικά στο «Sax Me Up» της (βίντεο)

0
SHARE

Με το σαξόφωνό της, το ταπεραμέντο της, την σκηνική της παρουσία, στη θέα της και στο άκουσμά της, μπορεί να μαγέψει, και να σε συνεπάρει με το νέο της τραγούδι, «Sax me Up»! Και ναι, η Διονυσία Γεωργιάδου, κάνει την διαφορά και την έκπληξη.

Μέσα από τις σπουδές της, κατάφερε να αναγάγει την αγάπη της για την μουσική και το σαξόφωνο, σε τέχνη… Αν και θα μπορούσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, λόγω τέλειων αναλογίων, να είχε πάρει το πτυχίο της στο εμπόριο και τη διαφήμιση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου φοίτησε, την κέρδισε η μουσική, της οποίας φέρει πολλά πτυχία, όπως αυτό της αρμονίας, αντίστοιξης φούγγας, κλασσικού σαξόφωνου, τζαζ, ενορχήστρωσης, ενώ τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην κλασσική σύνθεση.

Η Διονυσία Γεωργιάδου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρωτοπόρος σε αυτό που κάνει, ούσα από τις λίγες Ελληνίδες σολίστ του σαξόφωνου, σαρώνει με τις εμφανίσεις και το show της στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, την απολαύσαμε να σολάρει στο νέο τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή, «Σε λίγα Τετραγωνικά», ενώ το νέο της mindtrap remix με τίτλο «Sax Me Up», που φέρνει μουσικά την υπογραφή της, σε μία σύμπραξη με τον Μark F. Angelo, είναι ότι πιο μελωδικό έχουμε ακούσει!