Δημήτρης Νέζης “Κάνε πως μ’ αγαπάς” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

O Δημήτρης Nέζης γεννηθηκε στην Aθήνα στις 18 φεβρουαριου 1985. Στα πρώτα του βήματα σπουδάζει φωνητική στο εθνικό ωδείο Αθηνών & το Fame Studio του Ant1 και στην πορεία συνεργάζεται με ονόματα του χώρου όπως η Τζούλι Μασίνο, o Αντώνης Γούναρης, o Πάνος Μεταξόπουλος, o Chuck Foster, o Nεκτάριος Σφυράκης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Σαββιδάκης, η Καλομοίρα & ο Γιάννης Πλούταρχος.

Το πρωτο του τραγουδι “πρεπει να καταλαβεις” κυκλοφορεί digital τον Απρίλιο του 2012, ενώ τo 2013 υπογράφει συμβόλαιο με την strawberry music και κυκλοφορεί το «θελω να πω» σε μουσική και στίχους Νεκτάριου Σφυράκη.

Τo 2015 κυκλοφορεί digital το πρώτο του cd-ep με 6 τραγουδια, με τίτλο Ήρθε η στιγμή. ‌Το 2015 κυκλοφορει το «δείξε μου δρόμο» σε μουσική Πασχάλη Τσαλιάφα και στιχους Χαράλαμπου Σάββα και εκπροσωπει την Eλλάδα σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό στην Ρωσία.

Παράλληλα συνεργάζεται με τον Τόνυ Κονταξάκη & την Μίνα Γιαννοπούλου σε live εμφανίσεις και όχι μόνο.

Το 2016 συμμετέχει σε 2 μουσικοχορευτικές παραστάσεις και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του θεάτρου & της τηλεόρασης όπως ο Στέλιος Καλαθάς & ο Στρατής Πανούριος.

Το φθινόπωρο του 2018 κυκλοφορεί το single “Κάνε πως μ’αγαπάς” σε στίχους του ίδιου και μουσική Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Κώστα Καρακώστα & την ProdAction music.

Το πάρτη-παρουσίαση του single θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου στο Holywood stage, απ’ όπου θα ξεκινήσει και το promo tour του τραγουδιού σε ολόκληρη την χώρα.