Δημήτρης Νέγκας “Ταξίδι… στο άγνωστο παρόν” | Νέο Album

  0
  SHARE

  Ο εξαιρετικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Δημήτρης Νέγκας μας συστήθηκε μουσικά πριν ένα περίπου χρόνο, με την κυκλοφορία του πρώτου του single “Χείμαρρος”,  και λίγο αργότερα με το δεύτερο, τις “Κοπέλες”.  Και τα δύο πρώτα “δείγματα γραφής” ήταν ενθαρρυντικά γιατί απέκτησαν γρήγορα το κοινό τους και έγιναν ραδιοφωνικές επιτυχίες!

  Σήμερα παρουσιάζει ολοκληρωμένο το πρώτο του album με τίτλο Ταξίδι… στο άγνωστο παρόν. Πρόκειται για ένα cd που συμπεριλαμβάνει εκτός από τον “Χείμαρρο” και τις “Κοπέλες”, επτά καινούρια υπέροχα τραγούδια, τα οποία ποικίλουν θεματικά, ενορχηστρωτικά και σε ενέργεια.

  Συναντάμε τραγούδια ερωτικά (Νότα, Δικό μου το λάθος, Την καρδιά μου σου χαρίζω), αλλά και κάποια με υπαρξιακές και πολιτικές προεκτάσεις (Ελεύθερος θα πει, Ποιος είμαι, Δεν ξέρω τίποτα). Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο και ολόκληρο το άλμπουμ μας ταξιδεύει σε πρωτόγνωρα μουσικά μονοπάτια, με όχημα την ευαίσθητη ερμηνεία του Δημήτρη Νέγκα.

  Όπως λέει κι ο ίδιος στο εισαγωγικό του σημείωμα:

  “Το τραγούδι μέσα από τη δική μου ματιά είναι όχημα συναισθημάτων και μυστική σχέση ανάμεσα στο πομπό και τον τελικό αποδέκτη. Από την στιγμή της γέννησής του όμως συμπεριφέρεται σαν αυτόνομη οντότητα και δεν ανήκει σε κανέναν. Γοητεύει, συγκινεί..αγγίζει ή εκφράζει τις ψυχές μας τόσο βαθιά όσο οι πιο δυνατοί μας δεσμοί ίσως με αυτόν τον κόσμο. Τέτοια θα ήθελα να είναι και η επιρροή των “δικών” μου τραγουδιών…να γίνουν δικά σας…”

  Tracklisting:

  1. Νότα
  2. Δικό μου το λάθος
  3. Την καρδιά μου σου χαρίζω
  4. Ελεύθερος θα πει
  5. Χείμαρρος
  6. Δεν ξέρω τίποτα
  7. Ποιος είμαι
  8. Μην πεις τίποτα
  9. Κοπέλες

  To album κυκλοφορεί και ψηφιακά και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω: