Δημήτρης Μακεδόνας “Έρωτας σώμα με σώμα” | Νέο τραγούδι

0
SHARE

Νέο τραγούδι με τίτλο “Έρωτας σώμα με σώμα” από τον ανερχόμενο ερμηνευτή Δημήτρη Μακεδόνα.

Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους η Ντιάνα Τζοβόλου, ένα τραγούδι που έρχεται να εμπλουτίσει με rock διάθεση το καλοκαίρι μας!

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μακεδόνα

Ο Δημήτρης Μακεδόνας ξεκίνησε την επαφή του με τη μουσική πολύ μικρός σπουδάζοντας κιθάρα και jazz φωνητική στο Ωδείο Πειραιά και αργότερα συμπεριέλαβε το σαξόφωνο στις σπουδές του.

Το 1996 ίδρυσε με φίλους μουσικούς το ροκ συγκρότημα Παράλληλοι δρόμοι, ξεκινώντας για πέντε χρόνια μια σειρά συναυλιών και εμφανίσεων σε μικρούς και μεγάλους χώρους, ανοίγοντας παράλληλα τις εμφανίσεις γνωστών συγκροτημάτων της εποχής όπως τα Υπόγεια Ρεύματα, κα.

Το 1999 το συγκρότημα κάνει τη πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο 13η στάση.  Μετά από ένα χρόνο κυκλοφορεί την προσωπική του δουλειά σε στίχο και μουσική με τίτλο  “Εσύ θα ‘ρθεις“.

Γράφοντας τα δικά του τραγούδια αλλά και ηχογραφώντας παράλληλα συνεργασίες με αξιόλογους δημιουργούς όπως ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Νίκος Τερζής, η Ντιάνα Τζοβόλου, ο Δημήτρης Μακεδόνας μπαίνει δυναμικά στην ελληνική μουσική σκηνή!