Δημήτρης Καπετανάκης “Συγχώραμε καρδούλα μου”

0
SHARE

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Να πας σπίτι σου“,  σε ραδιόφωνα και clubs όλης της χώρας ο Δημήτρης Καπετανάκης  επιστρέφει με νέα ραδιοφωνική επιτυχία με τίτλο “Συγχώρα με καρδούλα μου” σε μουσική,  στίχους και παραγωγή του ταλαντούχου μόνιμου συνεργάτη του Θάνου Καλλίρη, Παντελή Ντυμένου!

Ο Δημήτρης Καπετανάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Η μουσική,δεν άργησε πολύ να μπει στη ζωή του και έτσι σε ηλικία 17 ετών κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο “ΒΟΟΜ” στο πλευρό του Νίκου Παναγιωτίδη πρώην μέλους των Αντίκ. Ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Θάνος Καλλίρης, η Κατερίνα Στανίση, οι ΟΝΕ, ο Διονύσης Μακρής, ο Γιώργος Γιασεμής, η Βιβή Μαστραλέξη, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Λάμπης Λιβιεράτος και άλλοι.

Το 2010 συνεργάζεται για πρώτη φορά με το πρώην μέλος των ΟΝΕ Αργύρη Αναστόπουλο με αποτέλεσμα το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Να πας σπίτι σου” όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε η μεταπήδηση του στη δισκογραφική εταιρεία Warner music και η κυκλοφορία 2 digital single, ένα ντουέτο με τον Πάνο Τσερπέ πρώην μέλους των ΟΝΕ με τίτλο Πιο σοβαρά και το ερωτικό “Σ’ έχω ερωτευτεί”. Το Πιο σοβαρά έγινε και video clip σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Μαυρομούστακου.

Ο Δημήτρης υπογράφει επίσης στιχουργικά πολλά από τα τραγούδια του καθώς και τη μουσική σε ορισμένα από αυτά. Το 2013 συνεργάζεται με τον συνθέτη και ερμηνευτή Σωκράτη Παπσιωάννου με σκοπό την δημιουργία ενός cd single με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τον σύλλογο Οικογένεια και παιδί. Ο δίσκος αυτός ξεπερνά τις 3000 πωλήσεις στα μέλη του συλλόγου και γίνεται χρυσός.

Ο Δημήτρης υπογράφει στιχουργικά και τα 4 κομμάτια του δίσκου. Ο Δημήτρης εξελίσσεται και δοκιμάζεται σε διάφορες μορφές τέχνης και το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα δεν είδαμε τίποτα από αυτόν!