“Δεν σου άξιζε” | Η Αγγέλα Τοουλά παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο λαϊκό single

0
SHARE

Mια ανερχόμενη τραγουδίστρια από την Κύπρο ξεκινά τη συνεργασία της με την Orange music παρουσιάζοντας το τραγούδι «Δεν σου άξιζε»!

Έχοντας ήδη ξεκινήσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια στην Κύπρο, η Αγγέλα Τοουλά πραγματοποιεί τα πρώτα της επίσημα δισκογραφικά βήματα θέλοντας να κατακτήσει και το κοινό της Ελλάδας!

Σήμερα ερμηνεύει μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα, δημιουργία του ταλαντούχου τραγουδοποιού Θωμά Θεοδώρου! Η παραγωγή και η ενορχήστρωση του τραγουδιού έγιναν από τον Λευτέρη Γιαννακόπουλο και η ηχογράφηση του έγινε στο στούντιο Nobile Sound.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια ερμηνεύει με πάθος και δυναμισμό την αξιόλογη αυτή σύνθεση που αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές των φίλων του λαϊκού τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς η συνεργασία του Αγγέλα με την Orange music επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον!

  • Λίγα λόγια για την Αγγέλα Τοουλά

Η Αγγέλα Τοούλα γεννήθηκε στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου. Είναι είκοσι πέντε ετών και από πολύ μικρή ηλικία είχε μεγάλη αγάπη για το τραγούδι, αφού στον ελεύθερο της χρόνο συνήθιζε να ακούει μουσική και να τραγουδάει.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, και παράλληλα εδώ και δύο χρόνια παρακολουθεί και μαθήματα πιάνου και θεωρίας. Στην μέχρι τώρα μουσική της πορεία μετράει αρκετές εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και μπαρ σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Παράλληλα, προάγοντας την αλληλεγγύη και την προσφορά προς τους συνανθρώπους της, έχει λάβει μέρος σε πολλές φιλανθρωπικές μουσικές εκδηλώσεις, για να βοηθήσει με τη σειρά της αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Πιστεύει πως το τραγούδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρει κανείς σε αυτούς τους ανθρώπους τη δύναμη, την ενέργεια, τη θετικότητα και την αισιοδοξία που χρειάζονται.

Αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Makenzy Live στη Λάρνακα, ένα νέο, εξαιρετικό, μοντέρνο και πολλά υποσχόμενο μαγαζί που δίνει άλλο αέρα στη νυχτερινή ζωή της πόλης.