Ο Βάιος Μαργαρίτης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Final Touch (μετά τα επιτυχημένα singles «Στου Τσιτσάνη την Ελλάς», «Χάθηκαν οι μεγάλοι», και «Ζηλεύω κι αρρωσταίνω») και παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του!

Το «Δεν ξεχνιέμαι» σε στίχο και μουσική του ιδίου, είναι μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα, τραγουδισμένη από τα χείλη ενός βετεράνου τραγουδιστή με διαχρονική αναγνώριση από το κοινό!

Σε ενορχήστρωση του Γιάννη Θάνου, έπαιξαν οι μουσικοί: Σωτήρης Κάτσος (μπουζούκι), Αντώνης Παλαιός (κιθάρα), Θέμης Βέλλος (μπάσο), Γιάννης Θάνος (τύμπανα) και Γιώργος Θεοδώρου (πιάνο).

Ο Βάιος Μαργαρίτης, μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της Ελλάδας, υπηρετεί την «παλαιά σχολή» του λαϊκού τραγουδιού, τιμώντας το με την αυθεντικότητα της προσωπικότητας του και το λαϊκό ηχόχρωμα της φωνής του!

  • Λίγα λόγια για τον Βάιο Μαργαρίτη

Ο Βάιος Μαργαρίτης γεννήθηκε στο Πετρωτό Τρικάλων Θεσσαλίας σε μουσική οικογένεια, και είναι ο μικρότερος αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη.

Ασχολείται από μικρή ηλικία με το λαϊκό τραγούδι, έχοντας στα ακούσματα του όλους τους μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική το 1982 και μέχρι σήμερα μετράει οκτώ δίσκους στο ενεργητικό του: Δεν γίνεται δεν γίνεται, Φίλοι κι αγάπες, Τη θυμάμαι, Βρήκα τον έρωτα, Ο χωρισμένος, Χορέψτε Ελληνικά, Φαρμάκια και ξενύχτια, και τέλος, Έχω ρεφάρει.

Η συνεργασία του με την Final Touch ξεκίνησε με το single «Στου Τσιτσάνη την Ελλάς» και συνεχίστηκε με το “επικό” ζεϊμπέκικο με τίτλο «Χάθηκαν οι Μεγάλοι», ακολούθησε το «Ζηλεύω κι Αρρωσταίνω», ενώ σήμερα παρουσιάζει το τέταρτο του single!