«Δεν είπες κάτι» | Το νέο video clip της Παυλίνας Βουλγαράκη μόλις κυκλοφόρησε!

0

Η ιδιαίτερη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, συνεχίζει τη στενή συνεργασία της με τη μοναδική Δήμητρα Γαλάνη, με το τραγούδι «Δεν είπες κάτι» που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ.

«Είμαστε θαύματα, θαύματα φτιαγμένα από τραύματα / μας καίνε αθόρυβα όλες οι σιωπές και τα “δεν πρόλαβα”»

Η ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη χαρτογραφεί με τους στίχους της την ανθρώπινη ψυχή στο νέο της τραγούδι «Δεν είπες κάτι», που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και αγκαλιάστηκε αμέσως από τα ραδιόφωνα και το μουσικόφιλο κοινό.

Στο «Δεν είπες κάτι» τη μουσική υπογράφει και πάλι η μοναδική Δήμητρα Γαλάνη, συνεχίζοντας έτσι τη στενή δημιουργική συνεργασία που εγκαινίασαν πέρυσι το φθινόπωρο με το πρώτο τους τραγούδι «Αυτό Ήταν Όλο».

Το «Δεν είπες κάτι» είναι μια φωτεινή μπαλάντα με καλοκαιρινή μουσική ατμόσφαιρα και τον ιδιαίτερο ήχο που η Παυλίνα καλλιεργεί με την μπάντα της από το προηγούμενο κιόλας άλμπουμ, το «Μωβ Καληνύχτες»: 70s διάθεση με σύγχρονα pop και electro στοιχεία.

Στο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, η Παυλίνα αόρατη, πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου, οργώνει την Αθήνα αναζητώντας τα καθημερινά θαύματα, που μας ανεβάζουν λίγο πιο πάνω απ’ τη γη, λίγο πιο κοντά στον ουρανό…

Κι ενώ ξεκινάει να αναφέρεται σε κάποιον, τελικά μάλλον συνομιλεί με τον εαυτό της και λέει «άραγε ποια στιγμή / σ’ έχασα και γιατί / δεν είπες κάτι;»

Το «Δεν είπες κάτι», ένα ακόμη μουσικό δείγμα που δίνει το στίγμα του επόμενου δίσκου της Παυλίνας Βουλγαράκη, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.