Γωγώ Ρωμαίου “Η αλήθεια είναι” | Single Premiere

0
SHARE

Τα τραγούδια της “Κάθε βράδυ” και “Εσύ” κυκλοφόρησαν από την Final Touch το 2014 και 2015 αντίστοιχα και κατέκτησαν τα «ελληνάδικα» αλλά και τις ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα!

Η Γωγώ Ρωμαίου επιστέφει την άνοιξη του 2016 ανανεωμένη με ολοκαίνουριο single! Πρόκειται για μια άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική του Νίκου Απέργη και στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, την οποία απογειώνει η ερμηνεύτρια με τη γνήσια λαϊκή φωνή της!

Η αλήθεια είναι”  – ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από συναίσθημα, και αναμένεται να κάψει τις καρδιές των φίλων του λαϊκού τραγουδιού.

Η Γωγώ Ρωμαίου ξεκινάει τις ζωντανές της εμφανίσεις για τη νέα σεζόν, το Σάββατο 19 Μαρτίου στο κέντρο «Πύλη» στη Λεωφόρο Συγγρού παρέα με το Γιώργο Δασκουλίδη, το Χρήστο Κωστάρα και πολλούς ταλαντούχους νέους τραγουδιστές!

Λίγα λόγια για την Γωγώ Ρωμαίου

Η Γωγώ Ρωμαίου μας συστήθηκε πριν λίγα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο ως μια λαϊκή τραγουδίστρια, και με «όπλα» τη μοναδική φωνή της και την καταπληκτική εμφάνισή της, μπήκε γρήγορα σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες! Ο μουσικός και καλλιτεχνικός κύκλος την αποδέχτηκε άμεσα και μεγάλα ονόματα όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Χάρης Κωστόπουλος, Δημήτρης Κοντολάζος, μιλούν για τη Γωγώ και την αξία της φωνής της με τα καλύτερα λόγια.

Η Γωγώ Ρωμαίου συνδυάζοντας την γεμάτη πάθος ερμηνεία με την φλογερή προσωπικότητα της αποδεικνύει πως έχει «το πακέτο» για να υποστηρίξει την ανοδική πορεία της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού!