Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο λίγο πριν την πρεμιέρα τους (εικόνες)

0
SHARE

Μία σπουδαία και άκρως τιμητική καλλιτεχνική συνεργασία, βιώνει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο γνωστός ερμηνευτής και γιος του αείμνηστου «Σερ» του πενταγράμμου, δηλώνει βαθύτατα συγκινημένος, που θα βρεθεί στην ίδια σκηνή, με τον «μεγάλο» Τόλη Βοσκόπουλο, που τον θέλησε να είναι κοντά του, σε αυτό το όμορφο μουσικό ταξίδι που έχουν ετοιμάσει για τις νυχτερινές τους εμφανίσεις στο Baraonda.

Όσοι έχουν βρεθεί στις πρόβες, και έχουν ακούσει τα όσα μουσικά θα συμβούν, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του σολίστ του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη, μένουν ενθουσιασμένοι, ενώ η αγάπη και η εκτίμηση του Τόλη Βοσκόπουλου προς τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, έκλεψε την παράσταση από τις πρόβες κιόλας. «Πλημμυρισμένος» από έντονα συναισθήματα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, λίγο πριν την μεγάλη τους μουσική συνάντηση στην σκηνή του Baraonda, όπου κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη, ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook, ένα συγκινητικό κείμενο για τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο.

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα μου.. Από την Τρίτη 11/2 και κάθε Τετάρτη, θα έχω την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη και πάνω από όλα άνθρωπο.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα και ειδικά από έναν τόσο ολοκληρωμένο και χορτασμένο καλλιτέχνη, που η ιστορία του μιλάει από μόνη της..  Τρίτη λοιπόν η πρεμιέρα μας στο Baraonda Music Hall!!»,

…έγραψε χαρακτηριστικά, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.