Γνωρίστε τον Νίκο Κωνσταντινίδη μέσα από το νέο του τραγούδι “Γύρνα”

0
SHARE

Γυρίζει στις επιτυχίες η γνήσια λαϊκή φωνή του Νίκου Κωνσταντινίδη με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που έγραψε και ερμηνεύει, με τίτλο «Γύρνα», το οποίο ήδη έχουν αγκαλιάσει ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα!

Πρόκειται για ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που έχει όλες τις «προδιαγραφές» να αναρριχηθεί στην κορυφή με ερμηνεία ψυχής και στίχο που «μιλά» στην καρδιά …

«Γύρνα.. και δωσ’ μου αληθινά στα ψεύτικα του κόσμου
Γύρνα.. και σπάσε τις σιωπές πες μου ότι θες
Τώρα.. που ντύνεσαι όνειρο κι οι νύχτες είναι εχθρός μου
Σώμα μου γίνε απόψε κι ότι θες…»

Την ομολογουμένως πολύ καλή ερμηνεία πλαισιώνει η άρτια ενορχήστρωση, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιάννη Ζουμή, ο οποίος συμμετέχει επίσης στα πλήκτρα, με τη συνεργασία των μουσικών Κώστα Καρασαβίδη (τύμπανα), Γιάννη Γρηγορίου (μπάσο) και Φοίβου Ζαχαρόπουλου (κιθάρα).

  • Λίγα λόγια για τον Νίκο Κωνσταντινίδη

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και ζει μέχρι σήμερα. Από μικρή ηλικία τον κέρδισε η μουσική, κυρίως η λαϊκή, καθώς από τα 8 του χρόνια παίζει μπουζούκι. Σε ηλικία μόλις 16 ετών βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό, σε ζωντανή εμφάνιση.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε όλη την Κρήτη, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το πλέον δημιουργικό κομμάτι της μουσικής, γράφοντας τα δικά του τραγούδια.

Τα τραγούδια του, γνήσια λαϊκά, ακολουθούν τα χνάρια των προσωπικών του ακουσμάτων… Αγγελόπουλος, Καζαντζίδης Διονυσίου…