Γιώργος Χατζηνάσιος – Γιώργος Θεοφάνους «Ο δικός μου ο δρόμος»: Τελευταίες παραστάσεις

0
SHARE

Μετά από 40 και πλέον επιτυχημένες παραστάσεις, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, ολοκληρώνουν στο Baraonda music hall, την μουσική συνάντησή τους, με τίτλο «Ο δικός μου ο δρόμος»… στις 29 Ιανουαρίου.

Οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, θα συνεχίσουν αυτή την σπάνια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας συνάντηση, με εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, με τις εμφανίσεις τους στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall, θυμίζουν τι σημαίνει ποιότητα στην ψυχαγωγία.

Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν αλλά και σημερινές επιτυχίες, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, σε ένα κλίμα παρέας, καταχειροκροτούνται από ένα κοινό που απολαμβάνει αυτή τη συνεργασία.

Γιατί οι δυο συνθέτες, με το δικό του προσωπικό ύφος ο καθένας, αφηγούνται με τα τραγούδια τους, πως… ο δικός τους ο δρόμος  τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.
 Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα.

Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43
Αμπελόκηποι

Ώρα έναρξης: 23:00
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778