Γιώργος Χατζηκοσμάς “Δύο φιλιά” |Single Premiere

0
SHARE

Ο Γιώργος Χατζηκοσμάς, ταλαντούχος μουσικός από την Ρόδο ξεκινά τη συνεργασία του με την Final Touch και παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single του με τίτλο «Δύο φιλιά»!

Είσαι ο άνθρωπος μου
το όνειρο που ζω, μια φορά
Ο χτύπος ο τρελός μου
και ταξιδεύω απλά, με δυο σου φιλιά!

Μια σύνθεση του ιδίου, με στίχους του Θεόφιλου Μανωλάκου, πρόκειται για ένα πολύ δροσερό και νεανικό pop τραγούδι με ιδιαίτερα καλοκαιρινή μελωδία. Η ενορχήστρωση έγινε από τον Δημήτρη Βασιλάρα, ο οποίος έπαιξε τις κιθάρες και τα πλήκτρα, ενώ μπάσο έπαιξε ο Νεκτάριος Τσατταλιός και τύμπανα ο Τόλης Πασπαλάκης!  Η μίξη και το mastering έγιναν επίσης από τον Δημήτρη Βασιλάρα.

Ένα χορευτικό τραγούδι με ταξιδιάρικη διάθεση και άκρως εθιστικό ρεφρέν, που δεν μπορείς να αντισταθείς και να μην το τραγουδήσεις!

Ο Γιώργος Χατζηκοσμάς με τα δύο του φιλιά αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να ακουστεί πολύ το φετινό καλοκαίρι!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χατζηκοσμά

Ο Γιώργος Χατζηκοσμάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο. Από τα πρώτα σχολικά του χρόνια ξεκίνησε η ενασχόληση του με την μουσική.

Στα φοιτητικά του χρόνια ήρθε η επαφή με το κοινό και τις ζωντανές εμφανίσεις. Αυτό τον κέρδισε κατευθείαν και αποφάσισε να κάνει την μουσική, προτεραιότητα και τρόπο ζωής. Πέρα απο τις ζωντανές εμφανίσεις, χρησιμοποιεί την μουσική σαν τρόπο έκφρασης γράφοντας δικά του τραγούδια.

Με την επιστροφή του στην Ρόδο, ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Αυτόν τον καιρό παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, βρίσκεται και στο studio ετοιμάζοντας την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.