Γιώργος Φανάρας “Το πρώτο φιλί” (Νέο τραγούδι)

0
SHARE

Το πρώτο φιλί” …μας λέει ο Γιώργος Φανάρας στο καινούριο τoυ τραγούδι, που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Μια δυναμική μπαλάντα από την ιδιαίτερη φωνή του που θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Το τραγούδι αυτό προοριζόταν για τους τίτλους έναρξης στο σήριαλ “το πρώτο φιλί”… Τελικά το σήριαλ μπορεί να μην έγινε ποτέ, όμως έμεινε ένα πανέμορφο τραγούδι!

Μια ξεχωριστή φωνή.. μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής, με φανατικούς ακροατές και φίλους, που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται .

Τώρα επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο, όλα αυτά τα χρόνια.

Το “πρώτο φιλί”, θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά Αύγουστος μέσα μου, η οποία θα περιέχει 12 τραγούδια, εκ των οποίων τα 7 σε δική του μουσική σύνθεση! Μέσα σε αυτά και δυο μεγάλες συνεργασίες σε δυο τραγούδια, ένα ντουέτο με τον Κώστα Μακεδόνα και ένα ντουέτο με τον Πέτρο Γαϊτάνο.