Γιώργος Σαμπάνης “Μπορείς και χειρότερα” | Video premiere

0
SHARE

Το 4° single (!) από το hit-album Λόγια που καίνε (δια)πραγματεύεται τον πόνο, ο οποίος συνεχίζει να κατασπαράζει ό,τι περισσεύει μετά την προδοσία.

Δείτε το ultra-μοντέρνο video clip σαν ξυραφάκι & νιώστε πως είναι να ελπίζεις μόνο σε… χειρότερα!

Οι επιτυχίες από το hit-album Λόγια που καίνε συνεχίζονται: μετά τα single «Μόνο εσύ», «Μην ανησυχείς» και «Σε σένα σταμάτησε η καρδιά», αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο χρόνο, τώρα ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί επίσημα το νέο single «Μπορείς και χειρότερα».

Ένα hit με σκοτεινούς στίχους από την κοφτερή σαν «ξυράφι που στάζει αίμα» πένα της Ελεάνας Βραχάλη, το οποίο έχει ήδη πάνω από 3,5 εκατομμύρια ακροάσεις στο YouTube!

Την επίσημη κυκλοφορία του single «Μπορείς και χειρότερα» συνοδεύει αυτό το ultra-μοντέρνο video clip σε σκηνοθεσία Τζίμη Δροσινού & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, καταφέρνοντας να οπτικοποιήσει τον (εσωτερικό) πόνο που μας κατασπαράζει μετά από κάθε μεγάλη προδοσία & μας κάνει αυτοκτονικά να (απο)ζητούμε πίσω τον απαγωγέα της καρδιάς μας, επιβεβαιώνοντας το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

«Δεν ξεχνάω, κι ας περνάνε οι μέρες κι οι μήνες σα σφαίρες· να’ρχόσουν πώς το ‘θελα. Δεν μ’ αγάπησες, αλλά δεν πειράζει, κανείς δεν αλλάζει, μπορείς και χειρότερα…»