Γιώργος Παπαϊσιδώρου “Δύο λέξεις” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου κάνει την πρώτη του εμφάνισή με το τραγούδι «Δυο λέξεις». Ο πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης Γιώργος Παπαϊσιδώρου μας εκπλήσσει με νέο τραγούδι με την υπογραφή στη μουσική και στους στίχους του Αντρέα Λάμπρου.

Μαζί με την κυκλοφορία του νέο single ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου μας παρουσιάζει και το video clip σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

Το νέο single του Γιώργου Παπαισιδώρου κυκλοφορεί από την Heaven Music

Λιγα λόγια για τον Γιώργο Παπαϊσιδώρου

Ο Γιώργος Παπαϊσιδώρου γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1990 στην Σαλαμίνα. Όταν τέλειωσε το σχολείο οι εξετάσεις τον έφεραν στα σκαλιά του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα της Θεολογίας. Ήταν κάτι άγνωστο για κείνον που ασκούσε όμως μια γοητεία πάνω του. Έκτοτε έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος ανθυπολοχαγός και δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Από μικρό παιδί όμως είχε και μια ιδιαίτερη κλίση στην μουσική. Έβρισκε καταφύγιο στο να ακούει τραγούδια, να αυτοσχεδιάζει στο πιάνο και να τραγουδάει. Αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές του λοιπόν να ασχοληθεί περισσότερο μαθαίνοντας πιάνο και παίρνοντας μαθήματα φωνητικής και σολφέζ.

Και επειδή όπως λένε, το ένα φέρνει τα’ άλλο σήμερα δουλεύει ασταμάτητα σαν τραγουδιστής και έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σχήματα. Δύο εμφανίσεις που ξεχωρίζει, είναι η συνεργασία του με την φιλαρμονική του πολεμικού ναυτικού καθώς και η συμμετοχή του τρεις χρονιές στην Πολωνία, στο φεστιβάλ ελληνικού τραγουδιού, στο οποίο παλιότερα είχε συμμετάσχει και ο Ντέμης Ρούσος.

Σήμερα συνεχίζει τις μουσικές σπουδές του έχοντας για δασκάλα του την Σοφία Βόσσου, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος στο τηλεοπτικό talent show “The Voice 3” όπου με την ερμηνεία του κατάφερε να γυρίσει και τις 4 καρέκλες των κριτών.