Γιώργος Παπαβασιλείου: Σύντομο βιογραφικό

0
SHARE

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου γνωστός ως Dj & παραγωγός G-Papa είναι γεννημένος στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Μυτιλήνη.  Ξεκίνησε ως dj στης αρχές του 2000 παίζοντας μουσική σε διάφορα Cafe-Bar της Αθήνας.  Έχει συνεργαστεί με πολλά clubs της Ελλάδος όπως το Shisha, Vega, Candybar, Envy, Dekko, Camas, Cabal, Baraonda, Socialista, Bed, Balux, Privilege κα. αλλά η αναγνώρισή του ως Dj επήλθε μέσα από τη συνεργασία του με τους γνωστούς καλλιτέχνες Ominus, Midenistis, Taraksias, Issoropistis, TheRook, Tns, Thirio, Master Tempo, Eisvoleas, Lava & Reckless.

Η πρώτη του μεγάλη συνύπαρξη ήταν το 2008 με τον κορυφαίο raper Lil John και το 2010 με το παγκόσμια διάσημο Dj Alexunderbase.  Η εμπειρία του μεγάλη σε πολλά είδη μουσικής, αλλά η αγάπη του για το House όπως και για το R&B ιδιαίτερη.

Η πρώτη του παραγωγή με τίτλο ¨Baby Play¨ ήταν το 2010 με πάνω 200.000 views στο YouTube. Το 2011 δημιούργησε μαζί με τον dj/παραγωγό Ovi το συγκρότημα Loud E Nuff με το γνωστό τραγούδι ¨Sexy Dance¨ με την συμμετοχή της Grace όπου κυκλοφορεί στην παγκόσμια συλλογή με τίτλο ¨In My Bedroom¨.  Λίγους μήνες αργότερα γίνεται η επανεκτέλεση του “Baby Play¨ αλλά αυτήν την φορά τιτλοφορείτε ‘’Play with me’’, με την συμμετοχή του Real D και της Ivy. Το τραγούδι κυκλοφορεί στην παγκόσμια συλλογή Hit List Vol1.

Το 2013 η solo καριέρα του ξεκινάει με το νέο smash-hit “Μια Ευκαιρία (Το Καλοκαίρι αυτό)” όπου συμμετέχει η Φένια Ζαχαρίου και κυκλοφορεί από την Dusty Records
.