Γιώργος Μαζωνάκης “Το παράξενο με μένα” (Album)

  0

  Συνεπής στο ‘ραντεβού’ του με το κοινό-ένα ραντεβού που ανανεώνεται κάθε δύο με δυόμιση χρόνια- ο Γιώργος Μαζωνάκης μας παρουσιάζει το νέο του προσωπικό ολοκληρωμένο album με τον γενικό τίτλο Το παράξενο με μένα.

  Κάθε δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελεί γεγονός, έχει πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα ή, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ίδιος ‘πολυμορφικό’ χαρακτήρα, και είναι πιο ώριμη από την προηγούμενη. Με γνώμονα και οδηγό πάντα το συναίσθημα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι συνεργάτες του επιλέγουν τραγούδια που τον εκφράζουν πραγματικά, ουσιαστικά και εσωτερικά, τραγούδια ισχυρά με λόγο ύπαρξης στην ολότητά τους.

  Το νέο album περιέχει δέκα νέα τραγούδια, με διαφορετικά ακούσματα, ενορχηστρώσεις, ρυθμούς και στίχους. Ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Νίκος Γρίτσης, ο Vasilaros, ο Παναγιώτης Λιγνός, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Σταυρουλιδάκης, και ο Δημήτρης Φάκος είναι οι δημιουργοί που υπογράφουν τη σύνθεση και τους στίχους, ενώ ανάμεσα στα τραγούδια συναντάμε το “Ποτέ, ποτέ” σε μουσική και στίχους του Γιάννη Πάριου.

  Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Κώστα Καλημέρη.

  Τίμημα
  Ψυχή γεμάτη
  Ποτέ, ποτέ
  Έλα πίσω στη θέση σου
  Το παράξενο με μένα
  Τρελός
  Τέρμα Remix
  Ζω για τον έρωτα