Γιώργος Γιασεμής: Νέα παράταση εμφανίσεων, νέο τραγούδι, νέα δισκογραφική

0
SHARE

Πολλές νέες και ευχάριστες μουσικές αλλαγές έρχονται στη ζωή του Γιώργου Γιασεμή. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν και θα εκτοξεύσουν τις μουσικές μετοχές του στα ύψη.

Μετά από μία επιτυχημένη νυχτερινή σεζόν πολλών μηνών στα Mamounia live, ο επιχειρηματίας τον εμπιστεύεται «τυφλά» απόδειξη ότι, μετά και την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν με την Χριστίνα Κολέτσα, του έδωσε το τιμόνι της διασκέδασης και στο νέο σχήμα. Ο Γιώργος Γιασεμής μαζί με τον Ζαν Μπατίστ και τη Βίλλυ Ραζή φωτογραφήθηκαν για την αφίσα τους και από την Παρασκευή 9 Ιουνίου υπόσχονται ντελίριο διασκέδασης στους Θεσσαλονικείς.

Giorgos Giasemis-Stay2Παράλληλα όμως με τις νυχτερινές του εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης όπου ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, που θα κινηθεί σε καθαρόαιμα λαϊκά μονοπάτια, και θα κυκλοφορήσει από μεγάλη δισκογραφική εταιρία, στης οποίας θα ενταχθεί στο δυναμικό της, ενώ είναι στις τελικές συζητήσεις για την κάθοδό του σε μεγάλο αθηναϊκό κέντρο διασκέδασης.

Stay tuned!