Γιώργος Γιακουμάκης “Αχ και να μπορούσα” | Single Premiere

0
SHARE

Ένας νεαρός, πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής κυκλοφορεί το νέο του single από τη Sin Music!

Το τραγούδι “Αχ και να μπορούσα” είναι μια δημιουργία του τραγουδοποιού Θωμά Θεοδώρου, και πρόκειται για μια μοντέρνα λαϊκή μπαλάντα με πλούσια ενορχήστρωση και ερωτικό στίχο.

Η ερμηνεία του Γιώργου Γιακουμάκη απογειώνει το τραγούδι, αποδίδοντας το συναίσθημα του τραγουδιού στο μέγιστο με την γνήσια λαϊκή φωνή του!

Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως συγκινητικό τραγούδι που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με το ταλέντο, την αγάπη του για τη μουσική και το Κρητικό του ταμπεραμέντο διαθέτει όλα τα προσόντα για να εδραιωθεί πανελλαδικά στο κοινό του λαϊκού τραγουδιού!

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Γιακουμάκη

Ο Γιώργος Γιακουμάκης γεννήθηκε το 1984 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και μουσικολογίας ενώ αργότερα παρακολούθησε μαθήματα ορθοφωνίας.

Η επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι ξεκίνησε σε ηλικία 20 ετών, με την εργασία του σε διάφορα κέντρα διασκέδασης ανά την Ελλάδα («Δίχορδο» στην Κοζάνη, «Χάλι Γκάλι» στη Θεσσαλονίκη, κ.α.) ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μαγαζιά της ιδιαίτερης πατρίδα του όπου και πλέον διαμένει. Το 2014 έλαβε μέρος στην παραγωγή του Ant1, The Voice.

Το καλοκαίρι του 2016 κυκλοφορεί το νέο του single από τη Sin Music.