Γιώργος Βέργος “Πόσα βράδια” | Single Premiere

0
SHARE

Ένας ερμηνευτής που με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του αλλά και με την προσωπικότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του, έχει ήδη κερδίσει το φανατικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά στις ζωντανές του εμφανίσεις!

Ο Γιώργος Βέργος παρουσιάζει το πρώτο του single μέσω της Final Touch, μια ερωτική λαϊκή μπαλάντα σε μουσική και στίχους του ταλαντούχου τραγουδοποιού Θωμά Θεοδώρου!

Το τραγούδι «Πόσα βράδια» κερδίζει τον ακροατή από τις πρώτες του κιόλας νότες, ξεκινώντας με μια πολύ μελωδική εισαγωγή και εθιστικό ρεφρέν, επιφυλάσσοντας μουσικά ξεσπάσματα που ανεβάζουν τη συγκίνηση στα ύψη!

Πρόκειται για μια ποιοτική σύνθεση, που πλαισιώνεται από την παθιασμένη ερμηνεία του Γιώργου Βέργου και την εξαιρετική ενορχήστρωση του Ιάσωνα Μωραΐτη.

Ο επιτυχημένος δημιουργός Θωμάς Θεοδώρου συνέθεσε ένα τραγούδι που αγγίζει το θέμα του χωρισμού και της ερωτικής απογοήτευσης με ιδιαίτερη ευαισθησία, και αναμένεται να αγαπηθεί πολύ.

  • Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Γιώργος Βέργος (Beruashvili) κατάγεται από την Γεωργία, ενώ διαμένει στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Η κλίση του προς την μουσική και το τραγούδι έγινε εμφανής σε μικρή ηλικία, ενώ από τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στην χώρα μας αγάπησε σφόδρα τους ήχους της ελληνικής μουσικής, και αποφάσισε να γίνει κομμάτι της.

Ξεκίνησε να παραλουθεί στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ant1 Fame Studio, μαθήματα φωνητικής με καθηγήτρια την κ. Ίρμα Ματακάκη, καθώς και μαθήματα θεωρίας της μουσικής.

Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εμφανιζόμενος σε διάφορα μαγαζιά και μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην τετράφωνη Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος», η οποία συμμετέχει σε επιλεγμένες θείες λειτουργίες του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, αλλά και σε άλλες εκκλησιαστικές δραστηριότητες.

Με την μουσικοχορευτική ομάδα Papariazzi έχει συμμετάσχει σε σειρά σατιρικών παραστάσεων – μιούζικαλ που έλαβαν χώρα το χρονιά που μας πέρασε, στο αγαπημένο αθηναϊκό στέκι Death Disco.

Σήμερα, ανήμερα των 29ων γενεθλίων του, κάνει τα πρώτα του επίσημα δισκογραφικά βήματα μέσω της Final Touch, με το τραγούδι «Πόσα Βράδια» σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου.