Γιώργος Βέργος “Θα είμαι εδώ” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Γιώργος Βέργος ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Final Touch το Δεκέμβριο του 2017 με το τραγούδι “Πόσα βράδια“, με το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και δέχτηκε, ως πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, πολύ θερμή ανταπόκριση!

Σήμερα παρουσιάζει το νέο του single, μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα σε μουσική και στίχους του ταλαντούχου τραγουδοποιού Θωμά Θεοδώρου!

Πρόκειται για μια αξιόλογη σύνθεση που πλαισιώνεται την εξαιρετική ενορχήστρωση του Λευτέρη Γιαννόπουλου και απογειώνεται από την παθιασμένη ερμηνεία του Γιώργου Βέργου.

Μια ερωτική μπαλάντα που ξεχειλίζει από συναίσθημα και αναμένεται για άλλη μια φορά να κερδίσει την καρδιά του κοινού που τον αγαπά και τον στηρίζει.

Το τραγούδι «Θα είμαι εδώ» συνοδεύεται από ένα lyric video με την επιμέλεια του Λευτέρη Γιαννόπουλου.

  • Λίγα λόγια για τον Γιώργο Βέργο

Ο Γιώργος Βέργος (Beruashvili) κατάγεται από την Γεωργία και διαμένει στην Ελλάδα τα τελευταία έντεκα χρόνια. Η κλίση του προς την μουσική και το τραγούδι έγινε εμφανής σε μικρή ηλικία, ενώ από τα πρώτα χρόνια της παραμονής του στην χώρα μας αγάπησε σφόδρα τους ήχους της ελληνικής μουσικής, και αποφάσισε να γίνει κομμάτι της.

Ξεκίνησε να παραλουθεί στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του Ant1 Fame Studio, μαθήματα φωνητικής με καθηγήτρια την κ. Ίρμα Ματακάκη, καθώς και μαθήματα θεωρίας της μουσικής.

Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, εμφανιζόμενος σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ παράλληλα συμμετέχει στην τετράφωνη Χορωδία «Άγιος Αλέξανδρος», η οποία συμμετέχει σε επιλεγμένες θείες λειτουργίες του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, αλλά και σε άλλες εκκλησιαστικές δραστηριότητες.

Με την μουσικοχορευτική ομάδα Papariazzi έχει συμμετάσχει σε σειρά σατιρικών παραστάσεων – μιούζικαλ που έλαβαν χώρα το χρονιά που μας πέρασε, στο αγαπημένο αθηναϊκό στέκι Death Disco.

Είναι ένας ερμηνευτής που με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του αλλά και με την προσωπικότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του έχει κερδίσει την αγάπη τόσο της Γεωργιανής, όσο και της Ελληνικής κοινότητας, και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά στις ζωντανές του εμφανίσεις!

Μετά το επιτυχημένο του single “Πόσα βράδια”, επανέρχεται δυναμικά με το τραγούδι «Θα είμαι εδώ» σε μουσική και στίχους του Θωμά Θεοδώρου.