Γιούλη Τάσσου: «Το “Survivor” σε φέρνει αντιμέτωπο με τις φοβίες σου..»

0
SHARE

Με τις μουσικές «μετοχές» της να σημειώνουν σταθερά ανοδική πορεία, η Γιούλη Τάσσου, αυτή την περίοδο απολαμβάνοντας το tour των live εμφανίσεών της ανά την Ελλάδα, με το τραγούδι της «Άσε τη νύχτα» να γνωρίζει μεγάλη απήχηση στον κόσμο, αναφέρθηκε και στο Survivor, σε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παρασκήνιο!

  • Ο χώρος της μουσικής έχει δυσκολίες; Υπάρχουν φιλίες στον χώρο αυτόν;

«Ο κάθε χώρος έχει και τις ανάλογες δυσκολίες. Σκοπός είναι αυτές οι δυσκολίες να μη σε «ρίχνουν» και να τις αφήνεις πίσω. Στον δικό μας χώρο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, και αυτό δύσκολα επιτρέπει να υπάρχουν αληθινές φιλίες και ουσιαστικό δέσιμο με ανθρώπους».

  • Η συμμετοχή σας στο talent show «Χ-Factor» σας βοήθησε στην καριέρα σας;

«Ήταν μία εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω. Πρέπει πάντα να παίρνεις τα θετικά στοιχεία μιας προσπάθειας που αφορά τη δουλειά σου και την προβολή σου. Έτσι, λοιπόν, και εγώ κρατάω τα θετικά και συνεχίζω».

  • Τι «γεύση» σάς άφησε;

«Όλα είναι εμπειρίες! Οι εμπειρίες βοηθούν πάντα στην πορεία σου». O έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας; Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμή μου. Είναι ένα ισχυρό συναίσθημα, που ή θα σε μεταφέρει στον παράδεισο ή θα σε ρίξει στη κόλαση. Όπου και να με οδηγεί, θέλω να είναι απαραίτητο κομμάτι στη ζωή μου».

  • Αν σας έκαναν πρόταση για το «Survivor», θα λέγατε «ναι»;

«Ναι, θα πήγαινα! Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις φοβίες και τις εμμονές σου, είναι ένας τρόπος να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα…».

  • Αυτή την περίοδο πού σας βρίσκουμε; Τι νέο ετοιμάζετε;

«Αυτή την περίοδο κάνω εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το τραγούδι μου «Άσε τη νύχτα», ενώ παράλληλα ετοιμάζω δύο νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα».

  • Υπάρχει κάποια καλλιτέχνιδα που θαυμάζετε και της οποίας αγαπάτε τα μουσικά βήματα;

«Όπως προανέφερα, έχω συνδεθεί συναισθηματικά με το τραγούδι της Χάρις Αλεξίου «Βήμα-βήμα», την οποία θεωρώ μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της χώρας μας!».