Γιορτή Μπύρας @ Σ.Ε.Φ. Πειραιάς

0
SHARE

Η 15η Γιορτή Μπύρας ανοίγει τις πύλες της στις 28 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου για δεκατρία βράδια οι λάτρεις της μπύρας θα δοκιμάσουν πάνω από διακόσιες ετικέτες κι εξήντα drafts από την ελληνική και διεθνή παραγωγή.

Τη μοναδική αυτή εκδήλωση, που προσελκύει σταθερά πάνω από 40.000 και πλέον επισκέπτες κάθε χρόνο, θα παρουσιάσουν η Τζόυς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Κάθε βραδιά θα είναι ξεχωριστή και απολαυστικά μεθυστική, καθώς εκτός από την παγωμένη μπύρα που θα ρέει άφθονη, σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής θα ανεβάζουν τον ρυθμό της διασκέδασης στα ύψη.

Athens Beer Festival

Ολόκληρο το πρόγραμμα

28 Αυγούστου: Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα,έπειτα το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Sleazy Lizards που θα δώσουν την σκυτάλη στους DEEJAY NIC “THE BAND” και η βραδιά θα φτάσει στην κορύφωση με τους KINGS.

29 Αυγούστου: Ο Δημήτρης Περιπάνος θα ανοίξει το πρόγραμμα και θα ακολουθήσει ο Θάνος Πετρέλης.

30 Αυγούστου: Οι Goldie Edition θα προθερμάνουν την βραδιά,θα ακολουθήσουν τα Χάρτινα Φτερά όπου θα παραδώσουν την σκηνή στους C REAL.

31 Αυγούστου: Ganzi Gun και Rollin’ Dice θα ανεβάσουν τη διάθεση μας και θα παραδώσουν την σκυτάλη στους Mr Highway Band.

1η Σεπτεμβρίου: Οι Organic Soul Injection ξεκινούν την βραδιά,έπονται οι Space Slavery όπου και παραδίδουν στους Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

2 Σεπτεμβρίου:  Ένα μοναδικό αφιέρωμα 25 χρόνια χωρίς τον Στράτο Διονυσίου.Τραγουδούν Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου.

3 Σεπτεμβρίου: Ένα μοναδικό Κρητικό πρόγραμμα από τον Περικλή Τζουγανάκη.

4 Σεπτεμβρίου: Την σκηνή θα ζεστάνουν οι Sunlight όπου θα την παραδώσουν στους +Atra.Έπειτα η απολαυστική Θεοδοσία Τσάτσου θα μας κρατήσει ροκ συντροφιά.

5 Σεπτεμβρίου:  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένα μεγάλο όνομα από το εξωτερικό.JON ULI ROTH!Νωρίτερα θα παίξουν οι Bigus Dickus Victory in rio  Music Mafia Syndicate Ενώ η Τάνια Κικίδη θα δώσει την σκυτάλη στο ‘Uli Roth.

6 Σεπτεμβρίου: Οι Echoes θα ξεσηκώσουν το ΣΕΦ και θα παραδώσουν στους Random Play.Λίγο αργότερα ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα απογειώσει το κέφι.

7 Σεπτεμβρίου: Ο Στάθης Δρογώσης θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο Athens Beer Festival ενώ προηγουμένως θα έχουν παίξει οι Politically incorrect και οι Μιάμιση Μέρα

8 Σεπτεμβρίου: Το φαινόμενο Τάνια Κικίδη,μια σπουδαία φωνή θα παρευρεθεί για άλλη μια φορά στο Φεστιβάλ.Την συναυλία ανοίγουν οι The Delay και ακολουθεί ο Φώτης Ζελελίδης.

9 Σεπτεμβρίου: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα αναλάβει να περάσουμε τόσο καλά για να ξανα ανταμώσουμε του χρόνου.Την συναυλία ανοίγουν οι Μικρές Διαδρομές.

Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του ΣΕΦ.

Οι εκπλήξεις του φεστιβάλ θα κορυφωθούν με τον διαγωνισμό #abf2015 που θα στείλει 2 τυχερούς παρευρισκόμενους στο Μόναχο για το διεθνούς φήμης Oktoberfest (19/9-4/10/2015) με έξοδα διαμονής και 2 γεύματα πληρωμένα.