Γιάννης Πάριος “Έχω εσένα” | Νέο άλμπουμ

  0
  SHARE

  Ο Γιάννης Πάριος μετά από αρκετά χρόνια μοναχικής δημιουργικής πορείας, συνεργάζεται με αγαπημένους φίλους δημιουργούς, σε ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με 12 υπέροχα τραγούδια.

  Στη μεγάλη αυτή παρέα συνθετών και στιχουργών, για πρώτη φορά συμμετέχει ο Σταμάτης Κραουνάκης χαρίζοντας στον Γιάννη Πάριο δύο υπέροχα τραγούδια σε στίχους Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

  Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με στίχο της Παυλίνας Βουλγαράκη, μας εκπλήσσει δίνοντας ένα λαϊκό τραγούδι στον μεγάλο ερμηνευτή και ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Δήμος Αναστασιάδης με τη Λίνα Δημοπούλου δίνουν μέσα από τα τραγούδια τον καλύτερο εαυτό τους.

  Τέλος ο ίδιος συνθέτης-στιχουργός -τραγουδιστής, παντοτινά ερωτικός, μελοποιεί τις δικές του καθημερινές ιστορίες με εξωστρέφεια και αμεσότητα, εκφράζοντας συναισθήματα που ακουμπούν τον καθένα μας και φτιάχνοντας εικόνες αληθινές, που συμβαίνουν στις ζωές όλων μας.

  Το υπέροχο ντουέτο πατέρα -γιού, που δίνει και τον τίτλο του album, «Έχω εσένα», σε μουσική του Χάρη Βαρθακούρη και στίχους του Γιάννη Πάριου θα σας συγκινήσει…

  Καληνύχτα

  Γιατί ρωτάς πού πάω

  Είσαι μιας μέρας στεναχώρια

  Μέσα μου

  Μόνα φεύγουν τα πουλιά

  Όσο θέατρο κι αν παίξεις

  Βάστα καρδιά μου


  Εσένα τι σε νοιάζει

  Δυστυχώς

  Έχω εσένα” Γιάννης Πάριος κυκλοφορεί Μinos ΕΜΙ.