Γιάννης Ναξάκης “Ήρθε κι έδεσε” | Single Premiere

0
SHARE

Μετά το επιτυχημένο single του, “Αέρας στη φωτιά“, που ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του παίζει ακόμα στα ραδιόφωνα, ο Γιάννης Ναξάκης επιστρέφει δυναμικά με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι!

Ήρθε κι έδεσε” ερμηνεύει ο τραγουδιστής, σε στίχους του Τάσου Βούγιατζη και μουσική του Δημήτρη Μουντούρη, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή.

Το mastering του τραγουδιού έγινε στα Music Art Lab Studios, σε μίξη των Δημήτρη Μουντούρη, Νίκου Ασημάκη και Ευγένιου Ζαρκαδά. Τον προγραμματισμό έκαναν οι Δημήτρης Μουντούρης και Νίκος Τογκαρίδης.

Πρόκειται για ένα κεφάτο τραγούδι με ερωτικό, παιχνιδιάρικο στίχο και λαϊκή ενορχήστρωση που πλαισιώνεται από ηλεκτρονικά στοιχεία και τη δροσερή φωνή της Χριστίνας Ράλλη στα δεύτερα φωνητικά.

Ένα τραγούδι το οποίο αναμένεται να ακουστεί πολύ φέτος το καλοκαίρι και να αναδείξει τον ταλαντούχο Γιάννη Ναξάκη!

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ναξάκη

Ο Γιάννης Ναξάκης διαθέτει εμπειρία στο χώρο του τραγουδιού για περισσότερα από δέκα χρόνια . Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι τα πραγματοποίησε σε ηλικία 16 ετών, δουλεύοντας σε μία ευρεία γκάμα νυχτερινών κέντρων της Αθήνας και της επαρχίας. Έχει εργαστεί σε μουσικές σκηνές, και έχει λάβει μέρος σε πληθώρα συναυλιών και λοιπών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Φέρει μια εντυπωσιακή συλλογή μουσικών σπουδών και διακρίσεων: κλασική κιθάρα σ το Ωδείο Αγίου Δημητρίου, μαθητής του Σολίστ Βασίλη Μαστοράκη σε επίπεδο μουσικού πτυχίου, μαθήματα φωνητικής (κλασικό τραγούδι-μονωδία) με την Δήμητρα Τσιλώφ, μαθήματα Σολφέζ παράλληλα με το μουσικό όργανο, και τέλος, έχει διατελέσει τενόρος στη χορωδία του Αγίου Δημητρίου. Μόλις ολοκλήρωσε και κυκλοφορεί το δεύτερο του single από την Final Touch.