Γιάννης Μυλωνάς “Μου λείπεις εσύ” | Single Premiere

0
SHARE

Ακούστε τον Γιάννη Μυλωνά στο νέο του τραγούδι με τίτλο “Μου λείπεις εσύ“.

Ο Γιάννης Μυλωνάς γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το τραγούδι με ακούσματα κυρίως από Γιάννη Πάριο, Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Μανόλη Αγγελόπουλο.

Λόγω της εντατικής του απασχόλησης με τον στίβο σαν μέλος της Εθνικής ομάδας με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Σφυροβολία – Βαλκανιονίκης) η ενασχόληση με το τραγούδι ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο.  Η υπέρμετρη όμως αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε στην απόφαση να καλλιεργήσει το ταλέντο του ώστε να μπορεί να σταθεί και επαγγελματικά στο χώρο αυτό.

Μαθήτευσε δίπλα στην καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Κωνσταντάρα στο Ωδείο Αττικής και στην Σοφία Βόσσου, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις, εφόδια και εμπειρίες.  Σε αυτή τη μουσική του περιπλάνηση, έχει δουλέψει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές.

Αξιομνημόνευτος σταθμός στην καριέρα του η συμμετοχή του σε παράσταση στο ΗρώδειοΟ Προμηθέας στην Αθήνα” (15/07/2010).  Τα τελευταία χρόνια κάνει live εμφανίσεις με αγάπη και σεβασμό στο καλό λαικό τραγούδι.

Tα νέα τραγούδια του Γιάννη Μυλωνά με τίτλο “Θα παραμιλάς” και “Μου λείπεις εσύ”  σε μουσική και στίχους δικούς του κυκλοφορούν από την Free Records.

Μου λείπεις εσύ