Γιάννης Μπέκας “Επικίνδυνες ώρες” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Γιάννης Μπέκας είναι ένας νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής με σημαντική πορεία και πολλές, αξιόλογες συνεργασίες στο ενεργητικό του!

Γνώστης της μουσικής, ο Γιάννης Μπέκας έχει αποφοιτήσει από μουσικό σχολείο και παίζει μία ευρεία γκάμα μουσικών οργάνων όπως πιάνο, κιθάρα, σάζι, ούτι, παραδοσιακό κλαρίνο και κρουστά.  Αναγνωρίσιμος πλέον από τις live εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο Goran Bregovic, o Πασχάλης Τερζής, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Μακροπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, κ.ά., έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία και τις φωνητικές του δυνατότητες.

Στο καλλιτεχνικό βιογραφικό του έρχονται να προστεθούν και αρκετές κυκλοφορίες τραγουδιών, κάποια από τα οποία είναι σε δική του σύνθεση, που σημείωσαν μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία!

Αυτές τις μέρες ετοιμάζει την καινούργια, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του. Το 1° single από αυτήν έχει τίτλο “Επικίνδυνες ώρες” και κυκλοφορεί από την 14 Music.

Πρόκειται για ένα λαϊκό, ερωτικό τραγούδι που εντυπωσιάζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα τόσο από τη δύναμη της μελωδίας και του στίχου όσο και από την αυθεντική ερμηνεία, τη ζεστή χροιά και το έντονο χρώμα της φωνής του Γιάννη Μπέκα.

Το  “Επικίνδυνες ώρες” φέρει την υπογραφή του Αχιλλέα Τσιακμάκη στη σύνθεση και των Πάνου Φαλάρα και Δημήτρη Σβάνα στους στίχους.