Γιάννης Κοκκάκης & Γιάννης Γιοκαρίνης “Το τέρας” | Single Premiere

0

Ο Γιάννης Κοκκάκης παρουσιάζει το τέταρτο single από τo album του Ταξίδια & Διαδρομές!

Ο καλλιτέχνης ενώνει τη φωνή του με αυτή του «σεσημασμένου» Έλληνα ροκά, Γιάννη Γιοκαρίνη, και ερμηνεύουν ένα ποπ/ροκ τραγούδι με jazzy αναφορές, το οποίο υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Τόλης Κόκκινος.

Το Τέρας” είναι ένα άκρως κεφάτο, χιουμοριστικό ντουέτο που σίγουρα θα μας ανεβάσει τη διάθεση!

Αυτό το διάστημα ο Γιάννης Κοκκάκης πραγματοποιεί live εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία έχοντας σαν βασικό στοιχείο την ιδιαίτερη ερμηνεία του όπως και την επαφή του με το κοινό.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κοκκάκη

Ο Γιάννης Κοκκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972.  Η μεγάλη του αγάπη είναι το πιάνο που εκδηλώθηκε από νωρίς στη ζωή του όταν σε ηλικία πέντε ετών ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές που ήταν και η αφορμή για την ενασχόληση του με το τραγούδι.

Μετά την στρατιωτική του θητεία γίνεται ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Εκτός Εαυτών» με το οποίο μέχρι το 2009 δίνει συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα ως πιανίστας και τραγουδιστής. Επί σκηνής έχει παίξει με πολλά μεγάλα ονόματα όπως… Γ. Ζουγανέλης, Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Γιοκαρίνης, Χ. Κροκίδης κ.α.

Το 2009 γνωρίζεται με τον τραγουδιστή και ιδιοκτήτη του DreamLab Studio, Γιώργο Μπουλουγουρά, όπως και με τον μουσικοσυνθέτη Τόλη Κόκκινο. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2012 με την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο Ταξίδια & Διαδρομές  από την Final Touch.