Γιάννης Κεχαγιάς “Τώρα δεν αντέχεις” | Single Premiere

0
SHARE

Το νέο δυναμικό single “Τώρα δεν αντέχεις” του ανερχόμενου Γιάννη Κεχαγιά ήρθε για να μείνει!

Περίπου ένα χρόνο μετά το πρώτο του τραγούδι “Τi Amo” που αγαπήθηκε πολύ, o Γιάννης Κεχαγιάς μας ξαναθυμίζει την επιτυχία που προκάλεσε αίσθηση στο τέλος των 90’s, αναμένεται να γίνει το επόμενο μεγάλο hit του καλοκαιριού! Η μουσική είναι του Νίκου Τερζή και οι στίχοι του Πάνου Φαλάρα.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από μικρός του άρεσε να τραγουδάει και να χορεύει, δείχνοντας έτσι την καλλιτεχνική του κλίση. Ωστόσο παράλληλα με τις σπουδές του, τυχαία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο.

Πήρε μέρος σε καμπάνιες μεγάλων οίκων υψηλής ραπτικής όπως Thierry Mugler, Alexander McQueen, Hugo Boss κ.α, έχει κάνει εξώφυλλα για τα περιοδικά Cosmopolitan, Pink και ένα χρόνο αργότερα κέρδισε σε ανδρικά καλλιστεία, τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα της Ευρώπης.

Σε μια επίδειξη μόδας, ένας γνωστός ατζέντης τραγουδιστών τον άκουσε να τραγουδάει και του πρότεινε να ξεκινήσουν συνεργασία.

Από τότε έχει τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Σταμάτης Γονίδης, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση και πολλούς άλλους αγαπημένους τραγουδιστές.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.