Γιάννης Διονυσίου & Στέφανος Δορμπαράκης “Όταν θα πάρω σύνταξη” | Video Premiere

0

«Όταν θα πάρω σύνταξη» ονομάζεται το νέο λαϊκό τραγούδι του Γιάννη Διονυσίου σε στίχους του Παπαγιώργη και μουσική του Στέφανου Δορμπαράκη.

Ένα τραγούδι βγαλμένο από το παρελθόν που πηγάζει μέσα από τα βιώματα της εποχής του στιχουργού και ντύνεται με ρυθμό αργού ζεϊμπέκικου παραπέμποντας στο κλασικό αυθεντικό ρεμπέτικο. Μια παλιά νοσταλγία που παίρνει σάρκα και οστά στο σήμερα μεταμορφώνοντας τον καημό από τα πάθη της ζωής σε μοιρασμένο πόνο όταν ενωθούν οι καρδιές, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο στιχουργός.

Ο συνθέτης – μουσικός Στέφανος Δορμπαράκης έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, καθώς και με διακεκριμένες ορχήστρες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα όπως το «POLIS Ensemble» και το «Νότιο Τόξο».

Tο 2016 κυκλοφόρησε την πρώτη του ανεξάρτητη δισκογραφική απόπειρα με τίτλο «Λευκό Γράμμα» αποτελούμενη από πρωτότυπες οργανικές συνθέσεις του ιδίου, ενώ έχει εκδώσει μέχρι στιγμής τρία βιβλία και μία ποιητική συλλογή.

Previous articleΔείτε ποιος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι μετά το X-factor
Next articleDemi Lovato feat. Finneas “Commander In Chief” | Single Premiere