Γιάννα Βασιλείου: Η επιτυχία «Έλα μάτια μου» εξακολουθεί να ξεχωρίζει!

0
SHARE

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του κοινού και των ραδιοφωνικών συχνοτήτων παραμένει το «Έλα μάτια μου», η πρόσφατη επιτυχία της Γιάννας Βασιλείου, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Ρυθμικό, ερωτικό, με παραδοσιακό ελληνικό «χρώμα» και γεμάτο αισιοδοξία, το «Έλα μάτια μου» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και κλέβοντας τις εντυπώσεις στο YouTube, όπου μετρά σχεδόν 3 εκατομμύρια προβολές.

Η χαρισματική και ταλαντούχα ερμηνεύτρια υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Κωστή Πυρένη, ενώ την εμπνευσμένη ενορχήστρωση έκανε ο Θωμάς Κωνσταντίνου, ο δεξιοτέχνης μουσικός των ΤΑΚΙΜ, ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του. Το κινηματογραφικό music video σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Παράλληλα, η Γιάννα Βασιλείου, η οποία το προηγούμενο διάστημα έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις live εμφανίσεις της, τόσο solo, όσο και στην sold out επετειακή συναυλία για τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Καλλιμάρμαρο, προετοιμάζεται για το νέο της τραγούδι, που θα είναι μία μουσική πρόταση – έκπληξη και θα ξεχωρίσει.