Βύρων Τσουράπης «Όλα και τίποτα» | Video Premiere

0

Σε μία εποχή γενικής υπερτίμησης και υποτίμησης ιδεών, συναισθημάτων και ανθρώπων το «Όλα και τίποτα» έρχεται να υπενθυμίσει ότι η αξία που δίνουμε στο οτιδήποτε είναι υπόθεση εσωτερική και βασίζεται στην επικοινωνία μεταξύ μας.

Ένα έργο στον κινηματογράφο, ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, ένα άρωμα που πλανάται στον αέρα, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα είναι γεγονότα που μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους, μπορούν όμως και να μας στιγματίσουν για την υπόλοιπη μας ζωή.

Το πολύ ιδιαίτερο video clip του «’Ολα και τίποτα» περιγράφει ακριβώς την δυσκολία επικοινωνίας μεταξύ δύο ατόμων και το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να καταφέρει να αγγίξει ο ένας τον άλλο.

«Είμαι όλα και τίποτα, τελικά Μια περίληψη έργου σε δύο λεπτά Μία άσπρη γραμμή που αφήνει ένα αεροπλάνο Ξεθωριάζω στου ουρανού σου το γαλάζιο επάνω…»

Το νέο Single «Όλα και τίποτα» του Βύρωνα Τσουράπη κυκλοφορεί από την Heaven Art.

  • Λίγα λόγια για τον Βύρωνα Τσουράπη

Ο Βύρων Τσουράπης γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στις συμβολές των ποταμών Κηφισίας και Πανόρμου στα βάθη της πυκνής αθηναϊκής ζούγκλας.

Από αρκετά νεαρή ηλικία έδειξε απόκλιση προς την πολεμική τέχνη της μουσικής και άρχισε να εκπαιδεύεται και να πειραματίζεται χρησιμοποιώντας διάφορα από τα όπλα της.

Παράλληλα, κατέφυγε στα βουνά της Αττικής τα οποία χρησιμοποιεί έως και σήμερα για κρησφύγετο και βάση εφορμήσεων για τις μουσικές του επιχειρήσεις.

Προσπάθησε φιλότιμα να πάρει τον ίσιο δρόμο φοιτώντας για κάποια χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς καθώς το μικρόβιο της μουσικής είχε πια προχωρήσει σε σημείο που δεν μπορούσε να καταπολεμηθεί.

Έχει λάβει μέρος και έχει ιδρύσει αρκετές μουσικές συμμορίες με πλούσια δράση ανά την Ελλάδα, ενώ παράλληλα γράφει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους.

Από το 2016 αποτελεί μόνιμο μέλος της συμμορίας “Ευγενείς Αλήτες” υπό το γενικό πρόσταγμα του οπλαρχηγού Νίκου Πορτοκάλογλου.

Τον τελευταίο χρόνο συνεργάστηκε επί σκηνής και με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα καθώς και με αρκετούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Κότσιρας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo, η Μιρέλα Πάχου και άλλοι.