Βουλγαρία: Victoria “Tears Getting Sober” | Eurovision 2020

0

Η Βουλγαρία συμμετέχει στη φετινή Eurovision με τη Victoria και το τραγούδι “Tears Getting Sober” που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για ένα υπέροχο τραγούδι ορχηστρικής pop γεμάτο από μαγικές έγχορδες μελωδίες! Το τραγούδι έχει ήδη κερδίσει εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για την νίκη στο διαγωνισμό, ενώ η Victoria ξεδιπλώνει το εξαιρετικά ευαίσθητο και εύθραυστο φωνητικό ύφος της.

Η Victoria δήλωσε για το τραγούδι:

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω το ” Tears Getting Sober “στην Eurovision 2020. Το τραγούδι είναι πολύ προσωπικό για μένα γιατί διηγείται μια ιστορία για να ξεπεράσεις τους φόβους και τον πόνο σου και να προχωρήσεις”

Το ” Tears Getting Sober ” έρχεται μετά την κυκλοφορία της διασκευής του “Come Out And Play” της Billie Eilish που η Victoria κυκλοφόρησε για να υποστηρίξει τους οργανισμούς που βρίσκουν σπίτια για αδέσποτα ζώα και να εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους στο να υιοθετούν αδέσποτα.

Η Victoria έγινε γνωστή μέσα από τον τέταρτο κύκλο του X Factor της Βουλγαρίας και στη συνέχεια ξεκίνησε τη solo καριέρα της σαν ανεξάρτητη καλλιτέχνης κυκλοφορώντας 2 singles, το “Strange Times” και το “I Wanna Know”.

Κυκλοφορεί από την BMG