Βασίλης Κοττής: Γνωρίστε τον νικητή του μουσικού talent show του Star – Τι αποκαλύπτει για το έπαθλό του

0
SHARE

Ο Τριπολιτσιώτης τραγουδιστής αναδείχτηκε «Λαϊκή φωνή 2015» και όπως λέει και το νέο του τραγούδι «Μπράβο μαγκιά σου», τα κατάφερε μόνος του με το «σπαθί» του και τη φωνή του!

Επέλεξε τον δρόμο ενός μουσικού talent show θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη του και να έχει τη δική του ευκαιρία να αναδειχθεί στο πεντάγραμμο. Ο Βασίλης Κοττής κέρδισε το 2015 τον τίτλο του «Λαϊκή φωνή 2015» που διοργάνωσε το web κανάλι του Star, που μπορεί να μην πήρε ποτέ το «χρυσό» συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία που ήταν το έπαθλο, αλλά κατάφερε μόνος του να μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής. Το νέο του τραγούδι «Μπράβο μαγκιά σου» σε στίχους του Σωτήρη Σαμπάνη και μουσική του Τάσου Σούρμπα που κυκλοφόρησε από τη Heaven ήδη «σαρώνει» στο youtube ενώ όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα «Η Άποψη» δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor.

Vasilis Kottis-2

  • Πώς από τη μηχανολογία βρέθηκες στο μουσικό πεντάγραμμο;

«Το τραγούδι το είχα πάντα μέσα στην ψυχή μου και από μικρό παιδάκι τραγουδούσα όταν μου δινόταν η ευκαιρία. Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια σε μία νυχτερινή έξοδό μου, έτυχε να τραγουδήσω σ’ ένα κέντρο της Πάτρας όπου σπούδαζα και από τότε με την παρότρυνση του μαέστρου του μαγαζιού αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι».

  • Πώς κυλάει η ζωή σου στην Τρίπολη; Ασχολείσαι με κάποια άλλη δουλειά το πρωί;

«Η ζωή μου στην Τρίπολη κυλάει ήρεμα, όπως και στις περισσότερες επαρχίες, παρόλο που πολλές ώρες της ημέρας απασχολούμαι στην προσωπική μου επιχείρησή που έχει ως δραστηριότητα τον καφέ – αρτοποιία. Καθημερινά όμως ξεκλέβω οπωσδήποτε χρόνο για να μελετάω πάνω στα φωνητικά».

  • Αναδείχτηκες μέσα από τον μουσικό διαγωνισμό ανάδειξης ταλέντων του Star ως η «λαϊκή φωνή»! Τι σου πρόσφερε;

«Ο λόγος που με οδήγησε να λάβω μέρος στον διαγωνισμό “Λαική φωνή 2015” του STAR ήταν ότι το ύφος που αντιπροσωπεύω μέσα από τα τραγούδια θα ήταν αυτό που θα διαγωνιζόμασταν. Η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, εν μέρει μια αναγνωρισημότητα ενώ το έπαθλο ήταν ένα συμβόλαιο με μια γνωστή δισκογραφική εταιρία, κάτι που δεν έγινε ποτέ».

  • Θα πήγαινες στο Survivor για να γίνεις πιο γνωστός;

«Δε θα διάλεγα έναν τέτοιο τρόπο για αναγνωρισιμότητα που δε σχετίζεται με τη μουσική, αλλά μόνο μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις μουσικού περιεχομένου».