Βασίλης Ανεμογιός “Φως μου ήλιε μου εσύ” | Single Premiere

0
SHARE

Ο Βασίλης Ανεμογιός μετά τις προηγούμενες κυκλοφορίες του που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, με αρκετές συνεντεύξεις – παρουσιάσεις αλλά και διαδικτυακά με πολλές χιλιάδες views στο YouTube, συνεχίζει την συνεργασία του με την InSideOut music web promotion και επιστρέφει δυναμικά με το νέο του single με τίτλο “Φως μου ήλιε μου εσύ“.

“Φως μου ήλιε μου εσύ” σε στίχους του Ανδρέα Κίκα και μουσική του Ανδρέα Κίκα και του ιδίου, παρασέρνοντας μας με θετική ενέργεια στους έντονους χορευτικούς του ρυθμούς.

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Ανεμογιό

Ο Βασίλης Ανεμογιός γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στη Καισαριανή και κατάγεται από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Σπουδές
Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική σε ηλικία 10 ετών, κάνοντας μαθήματα κιθάρας & μουσικής για 7 χρόνια, με δάσκαλο το μέλος του TRIOGRECO Τώνη Άγα, για 1 χρόνο με το μαέστρο & πιανίστα Μιχάλη Αρχοντίδη και 1 χρόνο με το πιανίστα Ανδρέα Ρηγόπουλο. Επίσης πήρε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας για 3 χρόνια με δασκάλες τη σοπράνο Νίνα Καλούτσα, τη τζαζίστα Αγγελική Μπαζίγου και τη Λία Βίσση.

Από το 1999΄μέχρι σήμερα, ασχολείται με την ενορχήστρωση, τη μουσική παραγωγή και τη μουσική τεχνολογία, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια στουντιακής παραγωγής τραγουδιών – ηχοληψίας – προγραμματισμού και ενορχήστρωσης από σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου όπως ο ηχολήπτης Αλέξανδρος Χρυσίδης (Studio Sierra), ο ενορχηστρωτής – μαέστρος Αντώνης Γούναρης κ.α.